Over Ons

Ons verhaal

Bij de Bonus Groep delen wij één gezamenlijke passie en dat is onze klanten blij maken. Dit begon oorspronkelijk in 2012 met het aanhoren van klanten die uiterst hoge prijzen voor het bouwen en ontwikkelen van websites moesten betalen. Het probleem werd groter op het moment dat de klant de website in ontvangst nam en erachter kwam dat ze niet eens eigenaar waren van de domein naam. Zodoende is de Bonus Groep onstaan. Wij bieden een totaal pakket aan inclusief het ontwikkelen en hosten van websites, iets waar de klant uiteindelijk ook echt iets aan heeft.

Voor wie is Bonusgroep?

Bonusgroep is er voor een ieder die op zoek is naar een nieuwe moderne website met een responsive systeem, technische realisatie in een cms zoals WordPress of een redesign aan een bestaande website. Wij gaan graag met jou aan de slag, of jij nu een particulier bent met een hobby site of een bedrijf met een druk bezochte zakelijke website. Wij staan voor jou klaar.

Onze Doel?

Wij helpen onze klanten door middel van optimale service, flexibiliteit en kwaliteit. Hierbij werken wij naar een mooi eindproduct waar jij als klant oprecht trots op kunt zijn.

Onze Diensten

Je website is je eerste gesprek met een potentieele klant. Een website vertelt dus alles over jou en je onderneming. Een eerste indruk maak je slechts 1 keer, en daarom zorgen wij voor een kwalitatieve kennismaking met de bezoekers van jouw website.

Voor een duidelijk overzicht van onze producten & diensten kunt u contact met ons opnemen.