WordPress

Ongeveer 455 miljoen websites wereldwijd maken gebruik van WordPress. Daarmee is WordPress veruit een van de meest gebruikte CMS systemen ter wereld. Wij bij BonusGroep.nl werken al jaren met WordPress en kunnen jou dan ook perfect op weg helpen.

Geschiedenis
WordPress is vooral bekend geworden door het gebruiksgemak. In het begin werd dit CMS voornamelijk gebruikt voor het schrijven en publiceren van Blogs, dit waren vrij simpele websites die vanwege het makkelijk toevoegen en publiceren van content veel gebruikt werden door mensen die hun reiservaringen willen delen. Tegenwoordig worden volledige webwinkels ontwikkeld met behulp van WordPress. Vanwege de populariteit van WordPress zijn er ook veel developers die speciale plugins (hulpmiddelen) ontwikkelen die het gebruik van WordPress alleen maar makkelijker en meer toepasbaar maken, daarnaast kun je gebruikmaken van een groot aantal verschillende templates (themes) welke jouw website uniek maakt.

WordPress Webhosting
Bij BonusGroep.nl hosten wij de websites zelf. Klanten wereldwijd maken al jaren gebruik van onze infrastructuur en zijn dan ook tevreden met de kwaliteit en snelheid van onze hosting servers. Heb je hulp nodig dan kun je ons benaderen via e-mail, telefoon, ticket (via je klantenpaneel) en WhatsApp. Op al onze servers staat cPanel geïnstalleerd, dit is de meest gebruikte webhosting software wereldwijd, cPanel is stabiel en veilig en met dagelijkse handmatige back-ups kun je er zeker van zijn dat jouw website goed bereikbaar blijft.

Klant worden?
Of je nu opzoek bent naar een WordPress specialist die voor jou binnen een week voor een vaste prijs een WordPress website bouwt of webhosting voor jouw website. Bij BonusGroep.nl zit je goed. Zit je nog in een contract, ook dit is geen probleem, wij verhuizen jouw site gratis en binnen 1 dag. Registreer vandaag en wordt klant van BonusGroep.nl.

Geen website?
Heb je geen website, maar ken jij iemand die van onze diensten gebruik zou kunnen maken, laat het ons weten en voor elke klant die jij aanmeldt bij BonusGroep.nl ontvang je provisie.